Retourneren / retourbeleid

Het kan voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen, om welke reden dan ook. Bij ons heeft u het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Na annulering heeft u nogmaals 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. U ontvangt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug. Let op: de kosten voor het retourneren van het product vanaf uw adres naar de webwinkel zijn voor uw eigen rekening. Deze kosten bedragen ongeveer € 6,95 per pakket en € 3,95 voor brievenbuspakketten.

Indien u gebruik wilt maken van dit recht, kunt u contact met ons opnemen via info@happypack.nl of het onderstaande contactformulier invullen. Zodra het product in goede orde retour is ontvangen, zullen wij het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen terugstorten.

Let op: als het product beschadigd is of als de verpakking meer beschadigd is dan nodig is om het product te proberen, behouden wij ons het recht voor om deze waardevermindering aan u door te berekenen. Zorg er daarom voor dat het product bij retour goed verpakt is.

Bij Happypack.nl bieden wij producten aan met een beperkte houdbaarheid, zoals voedingsmiddelen, en hechten wij veel waarde aan hygiëne, vooral omdat onze pakketten gepersonaliseerd zijn. Daarom vervalt het herroepingsrecht zodra de aankoop succesvol is betaald, met uitzondering van pakketten waar alleen snoep in zit. Voor pakketten met enkel snoep geldt een retourbeleid van 14 dagen.

Contactformulier