Over ons
Na een lange periode van lockdowns tijdens de COVID-19 pandemie, voelde ik een diepe drang om iets positiefs te doen en een lichtpuntje te brengen in de moeilijke tijd die achter ons lag. Als activiteitenbegeleider in de gehandicaptenzorg, had ik altijd veel plezier in het aanbieden van boeiende activiteiten aan onze zorgvragers. Deze activiteiten brachten niet alleen vreugde, maar ook een gevoel van verbondenheid.

Helaas dwarsboomde de COVID-19 pandemie onze plannen en konden we geen fysieke activiteiten meer organiseren. Maar ik wilde niet bij de pakken neerzitten. Vastbesloten om zorgvragers en mijn naasten toch een glimlach te bezorgen, begon ik met het samenstellen van speciale boxen. Deze geschenkdozen waren mijn manier om mensen een hart onder de riem te steken, zelfs in moeilijke tijden.

 Wat begon als een persoonlijke inzet, verspreidde zich al snel naar mijn vrienden en familiekring. Het was geweldig om te zien hoezeer zij mijn creatieve inspanningen waardeerden. Ik ontving talloze complimenten en zag hoe deze kleine gebaren grote vreugde brachten. Het werd duidelijk dat ik dit idee moest delen met een groter publiek, en zo ben ik hiermee begonnen.

 Mijn doel is om met deze speciale boxen niet alleen vreugde te brengen, maar ook een gevoel van gemeenschap en liefde, ongeacht de uitdagingen waarmee we worden geconfronteerd. Laten we samen de wereld een stukje mooier maken, een box vol geluk tegelijk!