Herroepingsrecht & Klachtenregeling

Herroepingsrecht

Bij Happypack.nl bieden we producten aan, zoals voedingsmiddelen, die een beperkte houdbaarheid hebben. Bovendien worden onze pakketten gepersonaliseerd, en we hechten veel waarde aan hygiëne. Vanwege deze factoren vervalt het herroepingsrecht zodra de aankoop succesvol is betaald, met uitzondering van pakketten waar alleen snoep in zit. Voor pakketten met enkel snoep geldt een retourbeleid van 14 dagen.

Klachten

Het kan gebeuren dat er af en toe iets niet helemaal verloopt zoals verwacht, en dat is natuurlijk vervelend. We stellen het zeer op prijs als u eventuele klachten eerst aan ons meldt via e-mail op info@happypack.nl. Op die manier kunnen we ons uiterste best doen om samen met u tot een passende oplossing te komen. Mocht dit onverhoopt niet tot het gewenste resultaat leiden, dan kunt u uw geschil voor bemiddeling aanmelden bij Webwinkelkeur via de volgende link: [link naar de webwinkelkeur geschilpagina].

Sinds 15 februari 2016 hebben consumenten in de EU de mogelijkheid om klachten in te dienen via het ODR-platform van de Europese Commissie. U kunt dit platform vinden op: klik hier. Als uw klacht nog niet in behandeling is genomen, kunt u uw klacht via het platform van de Europese Unie indienen. We doen er alles aan om eventuele problemen snel en efficiënt op te lossen.